Slik bytter du batteribank

Å bytte batteribank er ikke nødvendigvis plankekjøring. Nye, moderne strømkomponenter og -forbrukere krever behovsanalyse. Dessuten er det en jungel av batterityper.

Nulla blandit efficitur lectus, vel feugiat augue ultrices eget. Praesent vehicula ante orci, at vulputate velit viverra non. Aliquam scelerisque commodo blandit. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Quisque fermentum tristique tincidunt. Fusce sit amet condimentum urna. Morbi nec magna ut leo iaculis consectetur. Donec a aliquet dui. Nam sodales id justo at congue. Cras euismod nulla nec sem sodales viverra. Mauris dictum pellentesque orci, vestibulum facilisis tellus. Phasellus nisl lectus, maximus non ultricies at, aliquet a ex.

Nulla blandit efficitur lectus, vel feugiat augue ultrices eget. Praesent vehicula ante orci, at vulputate velit viverra non.

Nulla blandit efficitur lectus, vel feugiat augue ultrices eget. Praesent vehicula ante orci, at vulputate velit viverra non. Aliquam scelerisque commodo blandit. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Quisque fermentum tristique tincidunt. Fusce sit amet condimentum urna. Morbi nec magna ut leo iaculis consectetur. Donec a aliquet dui. Nam sodales id justo at congue. Cras euismod nulla nec sem sodales viverra. Mauris dictum pellentesque orci, vestibulum facilisis tellus. Phasellus nisl lectus, maximus non ultricies at, aliquet a ex.

Disse verkstedene installerer lithiumbatterier:

• Oslo

Vi er et foretak som har spesialisert oss på dieselbakterier (dieseldyr) og kan rense diesel i tank på alle typer tanker. Dieseldyr kan ikke oppstå i en tank, men har alltid blitt tilført, dette skjer plutselig ved en fylling. De fleste seriøse forsikringsselskap dekker utbedring av dette.
Fuel-service er også spesialforetak for hjelp dersom du skulle fylle feil på din båt. Enten det fylles vann på dieseltanken ytterst på en flytebrygge, eller bensin på en dieseltank ved en marina, eller omvendt, løser vi dette på stedet.

Dieseldyr og feilfylling | Servicebil

• Son

La-Sa Marine Service AS er et autorisert båtverksted med lang erfaring av service og reparasjon av Volvo Penta og andre motormerker. Våre mekanikere / teknikere har høyt nivå av kunnskap og gjør alle typer reparasjoner og installasjoner av motorer. I vår verkstedhall har vi plass til båter over 40 fot. I vår butikk har vi originale reservedeler til Volvo Penta, Yanmar og Yamaha.

Motorservice | Båtpleie | Elektronikk | Generatorservice | Opplag inntil 50 fot | Kran inntil 20 tonn

• Fjaler, Vestland

Fure Mekaniske AS er eit bil- og båtverkstad oppstarta i 1968.

Vi er eit godkjent Yamaha-verksted med 45 års erfaring innen reparasjon av Yamahamotorer og andre merker. Vi forhandlar Hobby båter, Pioner og skaffer andre merker på bestilling.
Vi har båthotell, og lagrar mellom 40-50 båtar i året, og kan tilby vask og bunnsmøring.

Motorservice | Båtpleie | Elektronikk | Foliering | Opplag inntil 50 fot | Kran inntil 10 tonn

• Lysekloster, Bergen

Båt- og motorverksted med egen marina. Vi har kran på 10 tonn og nytt 300 kvm verksted. Verkstedet vårt har lang erfaring og god kompetanse innen det meste av reparasjoner på både innenbords og utenbordsmotorer. Merkeverksted for Mercury, Suzuki, Evinrude E-Tec og Mercruiser diesel og bensin.

Vi kan også ta en god del plastbåtreparasjoner av kosmetisk eller utstyrsmessig art. I tillegg har vi lang erfaring med montering av alt fra motorer til ekstrautstyr på båt, som f.eks. varmeapparat, kartplotter, tv/dvd, pc, cd/radio, ankervinsj osv.

Motorservice | Båtpleie | Elektronikk | Foliering | Opplag inntil 50 fot | Kran inntil 10 tonn

• Risør

Siden 1986 har vi hatt gleden av å tilby våre kunder alt de trenger for å nyte det mange av oss syntes er det beste med året, nemlig båsesongen. Hos oss kan du få ordnet alt til båten din fra reparasjon av motor til polering. Butikken vår og et mindre verksted finner du i hjertet av Risør by, på holmen. Alt av større jobber og båtpleie gjør vi på verkstedet vårt som ligger på vei ned mot Risør, et par minutter unna byen.

Motorservice | Båtpleie | Plastreparasjoner | Elektronikk | Foliering | Opplag inntil 32 fot | Kran inntil 4 tonn

• Råde, Østfold

Krogstadfjorden Marina AS ble etablert i 1998. Vi holder til innerst i Krogstadfjorden, lett tilgjengelig både fra sjø og land. Vi har erfaring fra de fleste type motorer og har eget autorisert marinemotorverksted. Vår kompetanse er din trygghet. Vi utfører service på utenbordsmotorer og innenbordsmotorer, båtelektrisk, plastreparasjoner, montering av ekstrautstyr, kranløft og opplag. Går du i byttetanker er vi også behjelpelig med salg av din båt. Det vil si vi kan hjelpe deg med det meste!

Motorservice | Båtpleie | Elektronikk | Opplag inntil 38 fot | Kran inntil 10 tonn

• Engelsviken, Fredrikstad

Engelsviken slipp og motorverksted ble startet i 1927. I 1999 kjøpte vi Østlandske Flåteservice, og driver i dag vesentlig med reparasjon og vedlikehold av ykresbåter, men også fritidsbåter.

Motorservice | Gass | Elektronikk | Generatorservice | Kran inntil 200 tonn

• Gressvik, Fredrikstad

Etablert 1983 av Ragnar Karlsen, har i snart 40 år satt personlig service i høysetet. Med snart 40 års erfaring i bransjen, har firmaets kompetansenivå nådd opp til kunders forespørsel om en fullstendig løsning på alle stadier vedr. båt/motor. Vi reparerer de aller fleste merker, men har spesial felt på Mercury, Mariner, Mercruiser og Evinrude. Fredrikstad Marineservice har siden 1990 vært å finne i Julius Jacobsensv. 27 1621 Gressvik. Verksted, salgslokaler, butikk/delesalg samt 4 lagerhaller for vinteropplag er lokalisert ved Glommas elvebredd nord for Gressvik fergested.

Motorservice | Båtpleie | Elektronikk | Generatorservice | Opplag inntil 40 fot | Kran inntil 10 tonn

Mauris consectetur metus eu est dictum porta. Fusce pulvinar dapibus odio. Aliquam ullamcorper justo luctus interdum dignissim. Nunc eu rutrum quam, a egestas tellus. Morbi sem mi, tempor egestas varius id, faucibus et justo. In hac habitasse platea dictumst. Mauris volutpat, justo sed placerat malesuada, turpis mi suscipit ipsum, vel commodo dui mauris vel felis. Nullam ultricies magna id volutpat ornare. Sed posuere auctor viverra. Sed eros risus, egestas at orci eu, ornare porttitor felis. Fusce eu sollicitudin risus, eu tristique augue. Integer ac malesuada mauris.

Proin finibus vitae urna at faucibus. Nulla lorem metus, viverra nec suscipit at, aliquet quis eros. Suspendisse potenti. Aenean facilisis pulvinar libero a condimentum. Sed sed turpis consectetur, vehicula enim sit amet, elementum arcu. Curabitur id vehicula ex, eu ultrices neque. Praesent cursus bibendum odio. Quisque tortor neque, consectetur vel rhoncus ut, luctus a libero. Ut non fermentum ipsum. Quisque et tortor dictum, mattis lacus sit amet, mollis purus. Maecenas efficitur ante odio, in ultrices nunc iaculis a. Curabitur sit amet tincidunt quam, sit amet suscipit elit. In ante massa, mattis eget purus vitae, faucibus lacinia ex. Suspendisse sed elementum neque, ut consectetur augue. Nulla fringilla justo nisl, ac viverra elit ullamcorper vitae. Aenean accumsan feugiat orci vitae euismod.

Sed luctus, quam sed accumsan porta, augue enim tincidunt nisl, eu cursus arcu diam non metus. Vivamus venenatis leo leo. Phasellus mattis risus ac ipsum accumsan maximus. Nulla condimentum commodo nunc, quis facilisis ipsum dictum vitae. Praesent lorem massa, mollis id justo eget, ultrices cursus enim. Suspendisse vitae placerat lacus. Quisque malesuada lorem augue, vel fringilla ex rhoncus sed. Sed convallis vulputate fermentum. Vivamus in placerat neque, tincidunt ultricies arcu. Mauris vitae pulvinar arcu, ultricies dapibus nisl. Ut at maximus dui. Sed vitae tincidunt arcu.