Tilbake

La-Sa Marineservice AS

La-Sa Marine Service AS er et autorisert båtverksted med lang erfaring av service og reparasjon av Volvo Penta og andre motormerker. Våre mekanikere / teknikere har høyt nivå av kunnskap og gjør alle typer reparasjoner og installasjoner av motorer.

I vår verkstedhall har vi plass til båter over 40 fot. Våre mekanikere har kunnskap fra over 30 års erfaring i båtbransjen, samtidig som vi fokuserer på dagens elektriske anlegger og data styringer i nyere båter.

Våre kunder er både fritidsbåteiere og profesjonelle brukere som Redningsselskapet og passasjerbåter. Vi har hovedfokus på å levere god service og topp kvalitet på arbeid til våre kunder.

La-sa Marine service er Volvo Penta-forhandler og har alt av utstyr til mindre og større reparasjoner på Volvo Penta-produkter. Samtidig er La-Sa marine service også forhandler for Yamarin. Vi serverer også Yamaha utenbordsmotorer.

La-Sa Marine service er ikke kun båtverksted, vi leverer også motorer og drivlinjer fra Volvo Penta, Yanmar og utenbords motorer fra Yamaha. Vi kan skaffe motorer med eller uten montering.

I vår butikk har vi originale reservedeler til Volvo Penta, Yanmar og Yamaha. Vi er også Garmin forhandler og leverer Garmin produkter med eller uten montering. Vi er forhandlere for generelle maritim produkter fra Flak og Watski.

Om vi ikke har det du trenger på lager kan vi kan skaffe det meste i båtbransjen på kort tid.

Norboat-autorisert

Norboat-autorisertLes merKontakt verkstedet
Send henvendelse Ring

Tjenester

Beliggenhet og kontakt

Telefon: 64 95 73 94

Vi anbefaler at du kontakter verkstedet gjennom vår ticketløsning for garantert svar. Klikk her for å kontakte verkstedet.

Vis på kart

Kolåsveien 30, 1555 Son

Kontakt verkstedet

Max. file size: 150 MB.
Annet

Elektronikk, Generatorservice, Båtpleie

Innenbords motor

Volvo Penta, Yanmar

Utenbords motor

Yamaha

Kranløft inntil (kg)

20000

Kranløft inntil (fot)

50

Type kran

Kran/travellift, Slipp, Kranløft av seilbåt med mast, Masteløft

Opplag ute (fot)

50

Servicebil

Viken

Område

Viken

Kontakt verkstedet

Hidden
Max. file size: 150 MB.