Tilbake

Engelsviken Slipp AS

Engelsviken slipp og motorverksted ble startet i 1927 av Ole og Johan Alexandersen. De startet med båtbyggeri og mekanisk verksted. I 1943 overtok sønnene Harald og Henry Arthur Alexandersen. Harald trakk seg så ut etter noen år, og Olav Alexandersen kom inn og drev sammen med Henry fram til 1964. Da overtok Henry Alexandersen alene. I 1984 overtok 3. generasjon ved Roar Andersen, Finn og Bertil Alexandersen. I 2014 gikk Roar Andersen over i pensjonistenes rekker, og Morten Alexandersen kom inn som fjerde generasjon.

Engelsviken slipp AS, som det heter i dag, kjøpte Østlandske Flåteservice i 1999 og flyttet virksomheten til Engelsviken, hvor flåteservice drives idag. Selskapet har i dag 10 ansatte og driver vesentlig med reparasjon og vedlikehold av yrkesbåter. Våre dyktige medarbeidere kombinerer lange håndverktradisjoner og moderne teknikk. Vi utfører også sertifisering på fartøy og utstyr.

Norboat-autorisert

Norboat-autorisertLes mer

 


Kontakt verkstedet
Send henvendelse Ring

Tjenester

Beliggenhet og kontakt

Telefon: 69 33 31 65

Vi anbefaler at du kontakter verkstedet gjennom vår ticketløsning for garantert svar. Klikk her for å kontakte verkstedet.

Vis på kart

Moloveien 14, 1628 Engelsviken

Kontakt verkstedet

Max. file size: 150 MB.
Annet

Elektronikk, Generatorservice, Gass

Innenbords motor

Nanni, Perkins, Andre

Kranløft inntil (kg)

200000

Kranløft inntil (fot)

100

Type kran

Kran/travellift, Slipp, Kranløft av seilbåt med mast

Område

Viken

Servicebil

Viken

Kontakt verkstedet

Hidden
Max. file size: 150 MB.