Tilbake

Sjøsentret Risør AS

Siden 1986 har vi hatt gleden av å tilby våre kunder alt de trenger for å nyte det mange av oss syntes er det beste med året, nemlig båsesongen. Hos oss kan du få ordnet alt til båten din fra reparasjon av motor til polering.

Butikken vår og et mindre verksted finner du i hjertet av Risør by, på holmen. Alt av større jobber og båtpleie gjør vi på verkstedet vårt som ligger på vei ned mot Risør, et par minutter unna byen.

Vårt verksted og båtopplag ligger på Hestemyr, langs hovedveien ned til Risør by. Her har vi 220 innendørs opplagsplasser og 100 utendørs opplagsplasser. Nye moderne haller, med egen vaskehall. 800 kvadratmeter godkjent marinemotorverksted og håndterer båter opp til 40 fot/10 tonn. Vi utfører alle type reparasjoner og båtpleie. Vi har servicebil med henger, og kan hente og bringe din båt til og fra opplag/verksted. Vi utfører service og reparasjoner på alle motormerker, glassfiberskader, forsikringsskader og restaurering av din båt.

Norboat-autorisert

Norboat-autorisertLes merKontakt verkstedet
Send henvendelse Ring

Tjenester

Beliggenhet og kontakt

Telefon: 37 14 39 50

Vi anbefaler at du kontakter verkstedet gjennom vår ticketløsning for garantert svar. Klikk her for å kontakte verkstedet.

Vis på kart

Hestemyrveien 10, 4956 Risør

Kontakt verkstedet

Max. file size: 150 MB.
Annet

Elektronikk, Plastreparasjoner, Båtpleie, Foliering

Innenbords motor

Volvo Penta

Utenbords motor

Mercury, Evinrude

Kranløft inntil (kg)

4000

Kranløft inntil (fot)

32

Type kran

Kran/travellift, Slipp

Opplag inne (fot)

32

Opplag ute (fot)

32

Område

Agder

Servicebil

Agder

Kontakt verkstedet

Hidden
Max. file size: 150 MB.