Tilbake

Fjordsenteret AS

Fjordsenteret er et sertifisert merkeverksted for Yamaha, Mercury og Mercruiser. Vi har lang erfaring, holder et høyt kunnskapsnivå og løser de fleste problemer. Våre mekanikere gjennomgår stadig kurs og holder seg godt oppdatert innenfor de siste maritime teknologier.

Verkstedet vårt er utstyrsmessig svært godt rustet og vi benytter oss blandt annet av topp moderne digitalt utstyr for feilsøking av motorer.

Vi gjør alt innen plastskader og mekaniske reparasjoner. Vi har også samarbeidspartnere som utfører sliping av ventiler, planing og trykktesting av topper samt borring av sylindere. Vi utfører også utskifting av innenbordsmotorer.

Hos oss kan du også få utført tekniske oppgraderinger av din båt. Eksempler på dette kan være montering av ekstrautstyr som GPS, ekkolodd, ekstra belysning eller dieselvarmer i kabin.

I våre verkstedslokaler har vi både kraner for enkel håndtering av store motorer og en solid løftebukk for å enkelt komme til de mest omfattende skrogskader.

Norboat-autorisert

Norboat-autorisertLes merKontakt verkstedet
Send henvendelse Ring

Tjenester

Beliggenhet og kontakt

Telefon: 415 31 212

Vi anbefaler at du kontakter verkstedet gjennom vår ticketløsning for garantert svar. Klikk her for å kontakte verkstedet.

Vis på kart

Sagesundveien 113, 4900 Tvedestrand

Kontakt verkstedet

Max. file size: 150 MB.
Annet

Plastreparasjoner, Båtpleie, Lakkering

Innenbords motor

MerCruiser

Utenbords motor

Yamaha, Mercury

Kranløft inntil (kg)

4000

Kranløft inntil (fot)

32

Opplag inne (fot)

30

Opplag ute (fot)

28

Område

Agder

Type kran

Kran/travellift, Slipp

Kontakt verkstedet

Hidden
Max. file size: 150 MB.