Tilbake

Grundvik Marina AS

Grundvik Marina har eget båtverksted med stor kapasitet og ansatte med lang erfaring på båt og motorer. Som merkevareforhandler av Suzuki Marine tilbyr vi godkjent service og reparasjon av din Suzuki båtmotor. For andre motortyper samarbeider vi med autoriserte verksteder.

Grundvik Marina disponerer innendørs lagerplass på området til Statkraft Tofte ytterst på Hurum-halvøya i Oslofjorden. Vi befinner oss ca én time fra Oslo og Drammen og er sentralt plassert i nærheten av Son, Moss, Horten og Holmestrand. Båtene lagres trygt innendørs i godt ventilerte bygg som gir full beskyttelse mot vær og vind. Levering av båt kan gjøres via sjøveien eller på henger. Vi er også behjelpelige med å hente båten via sjøveien eller med egen bil og henger.

Vi utfører opptak, HT-vask under vannlinje, vinterkonservering av båt og motor, vask og rens, polering og voksing, service av motor og drev, opplag, samt bunnstoff før båten sjøsettes helt klar for ny sesong. Vårt formål er et bekymringsløst båtliv for våre kunder, med fokus på kvalitet og personlig service. For båter over 5,5 tonn eller 35 fot må dette avtales særskilt.

Kontakt verkstedet
Send henvendelse Ring

Tjenester

Prisliste

Last ned prisliste

Vi tar forbeholdt om prisjusteringer eller feil i prislisten.

Beliggenhet og kontakt

Telefon: 3279 4001

Vi anbefaler at du kontakter verkstedet gjennom vår ticketløsning for garantert svar. Klikk her for å kontakte verkstedet.

Vis på kart

Østre Strandvei 52, 3482 Tofte

Kontakt verkstedet

Max. file size: 150 MB.
Annet

Elektronikk, Plastreparasjoner, Gass, Båtpleie

Utenbords motor

Suzuki

Kranløft inntil (kg)

8000

Kranløft inntil (fot)

40

Opplag inne (fot)

40

Opplag ute (fot)

40

Område

Viken

Type kran

Kran/travellift, Slipp

Innenbords motor

Kawasaki

Kontakt verkstedet

Hidden
Max. file size: 150 MB.