Tilbake

Oxenøen Marina Drift AS

Oksenøya Marina med flott beliggenhet i Holtekilen på Oksenøya/Fornebulandet, tilbyr alle servicetjenester innen båt samt kajakkhotell, og har som mål å være den beste marinaen i Oslofjorden. Vi tilbyr et fullservice anlegg med fokus på kvalitet i alle ledd og med plass til naturlig tilhørende virksomheter og tjenester.

Løft, sjøsetting og oppsett på land
Vi tilbyr løft og sjøsetting samt oppsett på land for båter inntil 6,2 meter bredde og 60 tonn. Båter opp til ca 32 fot og/eller ca 6.800 kg kan håndteres med truck – større båter håndteres med moderne rammekran/travel lift. Oksenøya Marina er en kommersiell Marina – det tillates ikke at andre firmaer utfører arbeid uten skriftlig tillatelse. Du kan gjerne jobbe med din egen båt – og betale for løft/sjøsetting, samt for leie av plass på land.

Verksted – reparasjon og nymontering
Vi tilbyr alle verkstedtjenester innen båt – reparasjon, nymontering eller vedlikehold – f.eks; motorservice, vinterkonservering, motorreparasjoner og nymontering av motor og service av alle typer motorer. Vi er forhandler for Volvo Penta, Mercruiser og Mercury, Honda og Tohatsu – samt Raymarine, Garmin, ILAS, Zodiac og mye annet fint båtutstyr.

Vedlikehold
Vi utfører også arbeid innen rigg, seil, elektronikk, elektrisk, slipp og puss, bunnstoffing, polering, tre- og glassfiber m.m.

Kontakt verkstedet
Send henvendelse Ring

Tjenester

Beliggenhet og kontakt

Telefon: 23 88 02 09

Vi anbefaler at du kontakter verkstedet gjennom vår ticketløsning for garantert svar. Klikk her for å kontakte verkstedet.

Vis på kart

Tornsangeveien 25, 1360 Fornebu

Kontakt verkstedet

Max. file size: 150 MB.
Annet

Elektronikk, Generatorservice, Trearbeide, Plastreparasjoner, Båtpleie, Rigg, Foliering

Utenbords motor

Mercury, Evinrude, Honda, Tohatsu, Mariner

Kranløft inntil (kg)

60000

Kranløft inntil (fot)

70

Type kran

Kran/travellift, Kranløft av seilbåt med mast, Masteløft

Opplag inne (fot)

50

Opplag ute (fot)

70

Område

Viken

Kontakt verkstedet

Hidden
Max. file size: 150 MB.