Tilbake

Marina AS

Vi er autorisert Yamaha Marine Service Senter med over 40 års erfaring med Yamaha utenbordmotorer. Våre Yamaha-sertifiserte mekanikere utfører alle typer service og reparasjoner på Yamaha utenbordsmotor og vannscootere med garanti.

På vårt topp moderne servicesenter på Hasseløy i Haugesund har vi stort kaiareal og truck for opptak og håndtering av båter med vekt opptil 8 tonn. Vi utfører høytrykksspyling, vask, polering etter avtale.

Vi er autorisert Marinemotorverksted gjennom Norboat og autorisert Yamaha Marine Service senter. Våre erfarne mekanikere kurses jevnlig og vårt verksted er topp utstyrt med spesialverktøy og diagnoserings- programvare fra Yamaha.

Opptak, service og båtopplag: Vi tar opp båten, vasker, utfører vinterservice/ konservering før vi lagrer den trygt innendørs til neste sesong. Båten leveres på sjøen ferdig bunnsmurt, polert og klargjort for ny sesong – alt etter ønske.

Norboat-autorisert

Norboat-autorisertLes merKontakt verkstedet
Send henvendelse Ring

Tjenester

Beliggenhet og kontakt

Telefon: 52 72 66 66

Vi anbefaler at du kontakter verkstedet gjennom vår ticketløsning for garantert svar. Klikk her for å kontakte verkstedet.

Vis på kart

Grannesgata 43, 5523 Haugesund

Kontakt verkstedet

Max. file size: 150 MB.
Annet

Båtpleie

Kranløft inntil (kg)

3500

Kranløft inntil (fot)

30

Type kran

Kran/travellift

Område

Rogaland

Utenbords motor

Yamaha

Opplag inne (fot)

25

Kontakt verkstedet

Hidden
Max. file size: 150 MB.