Tilbake

Kiil-Sandtangen AS

Kiil Sandtangen AS er en av sørlandskystens største båtmarinaer, og en av markedets ledende innenfor vinteropplag, service og reparasjoner av båter og motorer. I tillegg forhandler vi flere kjente båtmerker som Uttern, Flipper, Falcon, Pioner og SANDTANGEN WORK.

Med en trygg og beskyttet havn innerst i Barlandskilen i Kragerø er Kiil Sandtangen AS et godt utgangspunkt for båtplass og vinteropplag. Seks store haller med plass til over 400 båter innendørs og sjøen som nærmeste nabo gjør at det er kort vei fra vann til trygg lagring eller verksted når det trengs. Vi ønsker å gi våre kunder personlig service og vil gi deg den best mulige løsning for ditt båtliv.

Er du helårskunde på Kiil Sandtangen AS får du to gratis løft og plassering i hylle i en av våre opplagshaller. Dersom du reiser bort noen uker og er bekymret for båten er dette en løsning flere og flere benytter seg av. Båten settes raskt på vannet når du igjen er klar for å nyte båtlivet.

Norboat-autorisert

Norboat-autorisertLes merKontakt verkstedet
Send henvendelse Ring

Tjenester

Beliggenhet og kontakt

Telefon: 35 98 47 60

Vi anbefaler at du kontakter verkstedet gjennom vår ticketløsning for garantert svar. Klikk her for å kontakte verkstedet.

Vis på kart

Kjølebrøndsveien 1191, 3766 SANNIDAL

Kontakt verkstedet

Max. file size: 150 MB.
Annet

Elektronikk, Trearbeide, Plastreparasjoner, Båtpleie, Rigg

Innenbords motor

Volvo Penta, Yanmar, MerCruiser

Utenbords motor

Mercury

Kranløft inntil (kg)

35000

Kranløft inntil (fot)

56

Type kran

Kran/travellift, Slipp, Kranløft av seilbåt med mast, Masteløft

Opplag inne (fot)

56

Opplag ute (fot)

56

Område

Vestfold og Telemark

Kontakt verkstedet

Hidden
Max. file size: 150 MB.