Tilbake

Båt-Holm as

Båt Holm er et nyoppusset verksted. Alle våre ansatte er kurset i verksted drift gjennom systemet, noe som er et kvalitetsbevis på at din båt og motor blir optimalt ivaretatt.

Hvert år har vi et sted omkring 800-1000 motorer inne til service og reparasjon på vårt verksted. Dette vitner om stor tillit blant en bred kundemasse, og vi er ekstremt stolte av en stor mengde stadig tilbakevennende kunder. Vårt verksted ble startet opp helt tilbake i 1963, noe som gjør oss til et av landets eldste båtverksted!

Vi har spesialisert oss på reparasjon av Mercury, Evinrude, Suzuki og Yamaha påhengsmotorer, samt MerCruiser innbordsmotorer. Våre ansatte blir årlig kurset på disse merkene, slik at vi alltid er oppdater. Vi har også en Dyno-benk for å kunne testkjøre motorer med full belastning på land, samt nødvendig spesialverktøy for kunne gjøre en profesjonell jobb på din motor.

Våren 2010 åpnet Båt Holm også nytt plastverksted. Her utfører vi alt av plastreparasjoner, være seg små merker i overflaten eller større reparasjoner av glassfiber.

Norboat-autorisert

Norboat-autorisertLes merKontakt verkstedet
Send henvendelse Ring

Tjenester

Beliggenhet og kontakt

Telefon: 69 19 05 90

Vi anbefaler at du kontakter verkstedet gjennom vår ticketløsning for garantert svar. Klikk her for å kontakte verkstedet.

Vis på kart

Lundestadveien 2, 1789 Berg i Østfold

Kontakt verkstedet

Max. file size: 150 MB.
Annet

Elektronikk, Plastreparasjoner, Båtpleie

Innenbords motor

MerCruiser

Opplag inne (fot)

26

Opplag ute (fot)

28

Område

Viken

Servicebil

Viken

Utenbords motor

Yamaha, Mercury, Suzuki, Evinrude, Johnson

Kontakt verkstedet

Hidden
Max. file size: 150 MB.