Tilbake

Askeladden Boats AS

Båtens Beste ble startet 1. oktober 2008. Den 13. desember 2012 fusjonerte Båtens Beste AS med Askeladden Boats AS. Vi holder til i praktiske lokaler i Hagavik, cirka 10 minutter fra Os sentrum (utenfor Bergen). Verkstedet ligger i sjøkanten og har en kaikran som kan betjene båter som veier opp til 10 tonn.

Vi er autorisert på Mercury, Mercruiser, Mariner, Suzuki og Volvo Penta. Nymonteringer av kartplottere, varmere og andre tekniske installasjoner monteres av kvalifisert personell. Vi utfører også Securmark-merking av både båt og motor.

Vi er et godkjent motorverksted gjennom Norboat.

Plastreparasjoner
Alle plastoperatørene i Askeladden har lang erfaring med produkter basert på polyester og epoxy. De har også utdanning og kursing innenfor plastfaget. Plastverkstedet utfører reparasjoner på alle typer båter. Vi fikser både store strukturskader og reparerer og lakkerer kosmetiske feil.

Service
Du kan levere båten inn til oss når båtsesongen er over. Vi tar service på motoren, bunnsmører, vasker, polerer, vinterkonserverer og fikser eventuelle skader. Når våren kommer og solen titter frem, henter du båten hos oss, klar for en ny sesong med båtidyll og sommerkos.

Norboat-autorisert

Norboat-autorisertLes merKontakt verkstedet
Send henvendelse Ring

Tjenester

Beliggenhet og kontakt

Telefon: 56 30 34 20

Vi anbefaler at du kontakter verkstedet gjennom vår ticketløsning for garantert svar. Klikk her for å kontakte verkstedet.

Vis på kart

Nedre Askvik 85, 5217 Hagavik

Kontakt verkstedet

Max. file size: 150 MB.
Annet

Elektronikk, Trearbeide, Plastreparasjoner, Båtpleie, Lakkering

Innenbords motor

Volvo Penta, MerCruiser

Utenbords motor

Mercury, Suzuki

Kranløft inntil (kg)

10000

Kranløft inntil (fot)

40

Opplag inne (fot)

30

Opplag ute (fot)

30

Område

Vestland

Type kran

Kran/travellift

Kontakt verkstedet

Hidden
Max. file size: 150 MB.