Her er noen ofte stilte spørsmål. Lurer du på noe vi ikke svarer på her, kan du sende oss en mail til post@vbmedia.no eller tinge oss på tlf – 21 42 01 91.

For å forenkle kommunikasjonen mellom verksted og bruker har også Søk Båtverksted utviklet et ticketsystem som gjør at hele dialogen lagres, kan følges opp og printes ut. Her kan man se status på dialog mellom deg og verksted og man kan kommunisere gjennom en “Chat” som henter dialog fra mail. Dvs. at all kommunikasjon via mail vil også være tilgjengelig på ticketsiden. Her kan du velge hvor du svarer verkstedet og holder dialog. Enten via mail eller ticketsiden. Enkelt og oversiktlig.

Du kan også se alle andre dialoger du har hatt, eller som er aktive, inne på ticketsiden. For å komme til ticketsiden, går du til menyen øverst på Søk Båtverksted nettsiden og trykker på “Min side”.

Gjennom Søk Båtverksted.no kan båtfolket helt gratis filtrere på akkurat det de har behov for. Skal du ha båten på slipp kan du for eksempel filtrere på parametere som vekt, båtstørrelse, krantype og om verkstedet tilbyr løft av seilbåt med mast. Behøver du service på en spesiell merkevare kan du også finne verksteder som tilbyr dette. Alle verksteder vises i liste- eller kartvisning.

Hvert verksted har sin profilside med presentasjon, bilde/video av fasiliteter, tjenestespekter, kontaktinformasjon og kart som automatisk åpnes i Google Maps.

Søk Båtverksted er en tjeneste fra Båtens Verden i samarbeid med båtbransjeforbundet Norboat. Vårt mål er å gjøre det enklere å finne – og kommunisere – med riktig servicepartner på en plattform. 

Ønsker du og kontakte oss, kan du sende en mail til post@vbmedia.no eller ringe 21 42 01 91. Gjerne følg oss i sosiale medier også. Søk etter “Søk Båtverksted” på Facebook. Vi er foreløpig kun på Facebook i sosiale medier.